Elokuvateatteri Matin-Tupa sijaitsee Ylistaron keskustassa, osoitteessa Puhelinkuja 4. Rakennuksen katolla on valaistu nimikyltti.

Tietoja Matin-Tuvan saavutettavuudesta

Puhelin: 041 475 4739

Sähköposti: elokuvateatteri matintupa@gmail.com

Lippuja voi varata kaikkiin näytöksiin.

Henkilökunta tulee paikalle 30 minuuttia ennen näytösten alkua. Autamme ja palvelemme kaikkia asiakkaitamme.

Matin-Tuvan pihaan pääsee Puhelinkujalta ja Västilänkujalta mm. linja-, tila- ja henkilöautoilla ja invamopolla. Talon sisään- ja uloskäynnit ovat helposti havaittavissa, katettuja ja valaistuja. Pihalla, niiden välittömässä läheisyydessä, on saattoliikenteen pysähdyspaikat. Pihalla on maksuttomat autopaikat, ja yleensä niillä on tilaa. Piha on tasainen ja esteetön. Elokuvateatterin yleisötilat sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Liikuntarajoitteinen henkilö ja avustaja voivat valita, tulevatko he elokuvasaliin aulatilojen kautta, vai suoraan. Molemmat pääsevät opastetusta, esteettömästä sisäänpääsystä suoraan elokuvasaliin. Porraslaatta (h=10 cm) on varustettu luiskalla. Ulko-oven (leveys 120 cm) ja tuulikaapin oven (leveys 120 cm) kynnyksissä (h < 2 cm) on kynnysluiskat.

Lipunmyyjä tulee kutsusta (041 475 4739) avaamaan oven ja neuvomaan liikuntarajoitteisen henkilön ja hänen avustajansa pakoilleen. Paikat ovat salin permannolla ja vierekkäin. Pyörätuolipaikkoja on 4 kpl. Samalla voi ostaa lipunmyyjältä lipun. Liikuntarajoitteisen henkilön mukana oleva avustaja pääsee näytökseen maksutta. Näytöksen päätyttyä lipunmyyjä avaa oven ja ohjaa heidät saapumisreittiä ulos. Sisäänkäynnit ja autopaikat on merkitty.

Induktiosilmukalla vahvistettu ääni

Matin-Tuvassa on riveillä 7–8 (paikat 93–121) induktiosilmukka, joka on kuulokojeen käyttäjille suunniteltu apuväline. Sen avulla siirretään ääni langattomasti vahvistettuna suoraan kuulokojeelle. Induktiosilmukan ansiosta kuulokojeen käyttäjä voi kuunnella vahvistettua ääntä ilman taustahälyä. Induktiosilmukkajärjestelmä (T-merkit ja kuuluvuusalue) on nähtävä Matin-Tuvan yleisötiloissa. Mainitse, jos tarvitset paikan, jossa on induktiosilmukka. Ohjaamme sinut paikallesi.

Kuulovammaisille tarkoitettu CCAP-tekstitys suomalaisissa elokuvissa

Lähes kaikissa suomalaisissa uusissa elokuvissa on suomenkielinen tekstitys kuulovammaisia varten. Se sisältää kaikki elokuvan vuorosanat sekä kuvailua elokuvan äänimaailmasta. Tekstitys on valkokankaalla kaikkien nähtävissä. Matin-Tupa esittää kuulovammaisille tekstitettyinä ne uudet suomalaiset elokuvat, joista on ko. versio saatavilla. Tekstityksestä ilmoitamme verkkosivuillamme, esitysaikatietojen yhteydessä.

Yleisökeskustelu ennen elokuvaa ja sen jälkeen

Kaikki voivat helposti osallistua Matin-Tuvan elokuvatapahtumien ja yksittäisten elokuvien yhteydessä käytyihin yleisökeskusteluihin langattoman mikrofonin avulla.

inva