K9-kortti Seinäjoen (Seinäjoki, Ylistaro, Nurmo, Peräseinäjoki) koulujen 9. luokan oppilaille

Elokuvateatteri on ysien ja elokuvan paras kohtauspaikka. K9-kortillasi saat Matin-Tuvan elokuvalipusta 10 % alennusta 10.8.2017 – 2.6.2018. Joka päivä.

Seinäjoen kaupunki jakaa lukuvuoden alkaessa 9. luokkien oppilaille K9-kortin, jonka tarkoituksena on kannustaa tutustumaan ja osallistumaan kotikaupungin kulttuuri- ja taidetarjontaan. Kortti on osa opetus- ja kulttuuripalvelujen Kulttuurimatka-toimintaa. K9-kortti on henkilökohtainen ja edun saat K9-kortin esittämällä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi pyydettäessä.

MLL Ylistaron yhdistys

Saat MLL Ylistaron yhdistyksen jäsenkortilla 10 % alennusta lippusi hinnasta, kun esität henkilökohtaisen MLL-jäsenkorttisi Matin-Tuvan lippukassalla. Alennuksen saa siis kortin haltija oman lippunsa hinnasta.

MTK-Ylistaro

MTK-Ylistaro tarjoaa jäsenetuna elokuvalipun Matin-Tupaan. Etuuden voi käyttää kerran vuodessa. Nimilista jäsenmaksun maksaneista on Matin-Tuvan lipunmyyntikassalla. Lue lisää MTK-Ylistaron sivuilta.

Seito Pro ry

Seito Pro ry:n jäsenenä pääset edullisesti elokuviin. Saat 50 % alennusta lipun hinnasta, kun esität jäsenkorttisi Matin-Tuvan lippukassalla. Maksat siis puolet lipun hinnasta ja yhdistyksesi tarjoaa toisen puolikkaan. Lue lisää Seito Pro ry:n sivuilta.

Ystävänkortti-toiminta

Ystävänkortti-toiminta mahdollistaa ystävän/tukihenkilön pääsyn kehitysvammaisen kanssa maksutta vapaa-ajan harrastuksiin, esim. teatteriin, konsertteihin, elokuviin, uimaan, urheilukisoihin ja -tapahtumiin, matkoille sekä erilaisiin liikunta- ja kulttuuritapahtumiin.

Ystävänkortti-toiminnassa kehitysvammainen maksaa itse oman elokuvalippunsa ja hänen tukihenkilönsä saa lipun maksutta kortin avulla. Lue lisää Ystävänkortti-toiminnan sivuilta.