ETUSIVU » Uutiset » IhmeFilmin elokuvasarja syksyllä 2015

IhmeFilmin elokuvasarja syksyllä 2015

IhmeFilmin ensi syksyn esityssarjan elokuvat tempaisevat katsojan mukaansa kohti suuria unelmia ja pahimpia painajaisia. Tänä vuonna seikkaillaan niin kultaryntäyksen Alaskassa kuin tulevaisuuden Los Angelesissa – kotoisesta lama-Suomesta puhumattakaan!

Kymmenen elokuvan sarjassa nähdään muun muassa eeppinen scifiklassikko Bladerunner, neorealismin humanistinen huipentuma Polkupyörävaras, ovelta ovelle kiertelevien kauppiaiden tragikoominen työn kuvaus Pölynimurikauppiaat, musikaali-ilottelu Laulavat sadepisarat, sekä vuosikaudet maailman parhaaksi elokuvaksi äänestetty Citizen Kane. – IhmeFilmin tiedote

IhmeFilmi on opetus- ja kulttuuriministeriön nuorisokeskuksen elokuvakasvatushanke, joka tutustuttaa yläkoulu- ja lukioikäisiä nuoria klassikkoelokuviin eri puolella Suomea. Hankkeen virallinen suojelija on professori, ohjaaja Jörn Donner.

Matin-Tuvan esitykset ovat osa kaupungin nuorisotalojen toimintaa. Lisätietoja niistä saa Seinäjoen kaupungin nuoriso- ja kulttuuritoimista, nuoriso-ohjaaja Annukka Saukolta (puhelin 050 530 2254) ja Matin-Tuvasta Anssi Luomalta (puhelin 050 5566 183).

Katso koko kymmenen elokuvan IhmeFilmi-sarja ja Matin-Tuvan esitysajat. Näytöksiin on vapaa pääsy.