ETUSIVU » Tapahtumat » Filmiä ja valoa -elokuvafestivaalia vietetään kymmenennen kerran

Filmiä ja valoa -elokuvafestivaalia vietetään kymmenennen kerran

Kymmenennen Filmiä ja valoa -elokuvafestivaalin teema on Viisastuminen. Festivaali järjestetään Ylistarossa, elokuvateatteri Matin-Tuvassa 25.–27.11.2016. Festivaalin elokuvissa kuvataan, kuinka viisaus tulee elämällä, kokemalla ja ottamalla kokemastaan opiksi.

Kotimaiset elokuvaesitykset käynnistyvät yleisön ja festivaalivieraiden – elokuvaohjaaja Saara Cantell, äänittäjä, toimittaja Mika Koivusalo, Laitakaupungin orkesteri, tietokirjailija, toimittaja Tuomas Marjamäki, kitaristi, laulaja, näyttelijä Heikki Silvennoinen, elokuvaohjaaja Selma Vilhunen, näyttelijä Niina Sillanpää – kohtaamisilla. ”Ohjelmistossa on 13–14 mielipiteitä nostattavaa elokuvaa. Osa sellaisia, joihin ei voi törmätä muualla”, kertoo festivaalijohtaja Anssi Luoma.

Tutustu ohjelmistoon Filmiä ja valoa -elokuvafestivaalin sivuilla. Seuraa festivaaliuutisia myös Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja YouTubessa. Osallistu keskusteluun #filmiäjavaloa ja #fv2016.

Festivaalin järjestävät elokuvateatteri Matin-Tupa ja Elokuvayhdistys Filmiä ja valoa ry. Festivaali saa tukea Taiteen edistämiskeskukselta, Alfred Kordelinin säätiöltä, Seinäjoen kulttuurilautakunnalta ja Suomen elokuvasäätiöltä.