ETUSIVU » Uutiset » Elokuvateatteri Matin-Tuvan nettisivut ovat uudistuneet

Elokuvateatteri Matin-Tuvan nettisivut ovat uudistuneet

Esiripun takaa paljastuvat tyylikkäät ja yksilölliset nettisivut, jotka mukautuvat kaikille päätelaitteille. Uusilta sivuiltamme löydät ajantasaisen ohjelmistomme sekä kurkistuksia tuleviin ensi-iltoihin ja tapahtumiimme – helposti myös kännykällä tai tabletilla.

Sivuiltamme saat tietoa Matin-Tuvasta ja voit viivähtää uuden valokuvagalleriamme parissa. Lisäksi voi ottaa meihin yhteyttä tai tilata uutiskirjeemme!

Uudistuksen yhteydessä avasimme Filmiä ja valoa -elokuvafestivaalille omat, uudistetut nettisivut. Voit tutustua niihin osoitteessa www.filmiajavaloa.fi.

Matin-Tuvan internet-sivut on avattu vuonna 2005. Edellisen kerran niitä uudistettiin vuonna 2010. Viime vuonna Matin-Tuvan nettisivuilla vieraili n. 17 000 uniikkia kävijää. Tänä vuonna kävijöitä on ollut yli 9 000 (tammi-toukokuu). Sivustouudistuksen on toteuttanut Nettinikkari Risto Sarvikas. Sivujen ylläpidosta vastaa Maija Kormano Matin-Tuvasta.

Kerro meille, mitä pidät uusista sivuistamme! Arvomme 15.6.2015 mennessä vastanneiden kesken lahjakortteja Matin-Tupaan.