ETUSIVU » Uutiset » Autolla Nepaliin -hyväntekeväisyysnäytös

Autolla Nepaliin -hyväntekeväisyysnäytös

Autolla Nepaliin -hyväntekeväisyysnäytös elokuvateatteri Matin-Tuvassa su 17.5.2015 klo 13

Vapaa pääsy. Elokuvan jälkeen voit tehdä vapaahtoisen lahjoituksen.

Matin-tuvassa lahjoitetut varat luovutetaan kokonaisuudessaan Fida Internationalin Nepalin katastrofikeräykseen. Lue lisää tapahtumasta!

**********

Juholla on unelma oikeudenmukaisemmasta maailmasta. Tehdessään töitä Aasiassa erityisesti kastittomien huonot olot Nepalissa ovat jääneet hänen mieleensä. Juho haluaa löytää tavan auttaa heitä.

Unelmasta kasvaa suurempi, kun Juhon ystävät liittyvät mukaan projektiin ja he lähtevät pakettiautolla matkalle Nepaliin tavoitteenaan saada huomiota kastittomien oloille ja erityisesti paikalliselle naisten turvakodille. Matka ei olekaan niin helppo kuin he aluksi luulivat, vaan matkan varrella he kohtaavat yllättäviä vastoinkäymisiä aina vaarallisista vuoristoteistä terrorismin uhkaan. Onnistuuko poikien auttaa turvakodin naisia, vai onko tie helvettiin päällystetty hyvillä aikomuksilla?

Elokuvaa ei voi asettaa yhteen kategoriaan, se on ”charity adventure”: 100 % hyväntekeväisyyselokuva, niin aiheeltaan kuin tavoitteiltaankin. Elokuvantekijät lahjoittavat saamansa lipputuotot lyhentämättömänä Nepaliin. Suomalaiset yhteiskunnallisesti valveutuneet mediapersoonat ovat ottaneet asian omakseen ja tukeneet projektia. Mukana mm. Riku Rantala, Arman Alizad, Saku Tuominen, Mika Poutala ja Musta Barbaari.

Ohjaus: Timo Peltokangas

Pääosissa: Juho Leppänen, Mikael Hautala, Rico Pircklén, Arman Alizad, Riku Rantala, Misa Jokisalo, Heikki Lamula