ETUSIVU » Uuno on numero yksi

Uuno on numero yksi

Esitysajat:

la 18.9. klo 14.00

Liput: vapaa pääsy

Ensi-ilta:

Kesto:

Levittäjä:

Genre:

Uuno on numero yksi -kirjan Etelä-Pohjanmaan julkistustilaisuus ja Universumin kaikille Turhapuro-tietäjille avoin MM-tietovisa UUNO Matin-Tuvan salissa.

Kirjailija Tuomas Marjamäki esittelee uunituoreen Uuno-kirjansa ja toimii MM-visan juontajana ja tuomarina.

**********************

Uuno on numero yksi –kirjan Etelä-Pohjanmaan julkistustilaisuus ja Universumin kaikille Turhapuro-tietäjille avoin MM-tietovisa UUNO elokuvateatteri Matin-Tuvassa, Ylistarossa, lauantaina 18.9. klo 14.00.

Kirjailija Tuomas Marjamäki esittelee uunituoreen Uuno-kirjansa ja toimii MM-visan juontajana ja tuomarina.

Nyt selviää, miksi Vesa-Matti Loirin esittämästä, sohvalla lötköttävästä, töitä välttelevästä ja vaimolleen selityksiä latelevasta velmusta tuli suomalaisten rakastama hahmo.

Yleisöllä ja visailijoilla ompi tapahtumaan vapaa pääsy. Ilmoittaudu visailijaksi Matin-Tuvan aulassa 18.9. klo 13.00-14.00. Samalla kuulet visan säännöt.

Voittaja saapi palkinnoksi MM-tittelin, Uuno on numero yksi -kirjan ja lahjakortteja Matin-Tuvan elokuviin. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet palkitsemme Matin-Tuvan lahjakorteilla.

Uuno ja Uunon maailma syntyivät kansanviihteen mestarin, Spede Pasasen tallissa. Elokuvateatteri on täynnä niiden historiaa. Kirjailija Tuomas Marjamäen teoksia Uuno on numero yksi (2021), Spede, nimittäin (2017) ja Simo Salminen Se se vaan on sillä lailla (2017) saa ostaa paikan päältä.

Kaikille on tarjolla pullaa ja kahvia. Kahvikupit ovatten täsmälleen oikean kokoisia, koska pieni kahvi hölskyy suussa ja iso kahvi ei mahdu suuhun kunnolla. Uuno sen tietää.

Tervetuloa
Elokuvateatteri Matin-Tupa