ETUSIVU » Mahdoton yhtälö

Mahdoton yhtälö

Esitysajat:

pe 7.6. klo 21.15
la 8.6. klo 22.00
ma 10.6. klo 19.15

Liput: 11€

Ensi-ilta: 7.6.2019

Kesto: 2t 5min

Levittäjä:

Genre: Komedia, Romantiikka

********************** Finnkinon Kuukauden elokuva kesäkuussa 2019!

Charlotte Field (Charlize Theron) on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista naisista. Älykäs, hienostunut ja menestynyt Charlotte on voimanpesä ja diplomaatti, jolla on lahjoja… no, oikeastaan lähes kaikkeen. Fred Flarsky (Seth Rogen) on lahjakas journalisti, mutta myös itsetuhoisilla piirteillä siunattu oman tiensä kulkija. Näillä kahdella ei ole mitään yhteistä, lukuun ottamatta sitä, että Charlotte oli aikoinaan Fredin lastenvahti ja myös tämän ensi-ihastus. Kun Fred yllättäen tapaa Charlotten, hän hurmaa tämän itseään väheksyvällä huumorillaan ja nuoruusmuistoillaan. Kun Charlotte valmistautuu presidenttikampanjaansa, hän keksii palkata Fredin puheenkirjoittajaksi – mistä luotetut neuvonantajat ovat syystäkin kauhuissaan.

Fred lähtee mukaan Charlotten valiotiimiin ja tämän hohdokkaaseen elämäntyyliin täysin valmistautumattomana. Tästä huolimatta kipinät sinkoilevat epätavallisen työparin välillä ja heidän keskinäinen kemiansa johtaa romanssiin. Maailman ympäri kiertäessään he kuitenkin ajautuvat kummallisen ja vaarallisen tapahtumaketjun pyörteisiin.

Ohjaus:Jonathan Levine

Pääosissa: Charlize Theron, Seth Rogen, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Bob Odenkirk, Ravi Patel, Randall Park, Tristan D. Lalla, Alexander Skarsgård