ETUSIVU » Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily

Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily

Esitysajat:

ke 8.9. klo 19.45
to 9.9. klo 19.45

Liput: 13 €

Ensi-ilta: 28.7.2021

Kesto: 1h 44min

Levittäjä: Nordisk Film

Genre: Komedia

Sallittu 12 vuotta täyttäneille. Aikuisen (yli 18 v) seurassa sallittu 9 vuotta täyttäneille.

**********************

Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous 3 -elokuvassa panokset kovenevat, kaikki pelimerkit isketään pöytään ja painetaan kaasu pohjassa kohti väistämätöntä. Minkä ilta toi, sen aamu amputoi.

Antti on ajautunut syvälle suomalaisen miehen epätoivoon. Työttömyys, yksinäisyys ja rahattomuus painavat ja porvoolaisen kamelin selkä on katkeamispisteessä. Pelastaakseen Antin itsetunnon ja mielenterveyden Tuomas ja Nippe päättävät viedä hänet sinkkuristeilylle, jonne päätyvät myös isä, kiinalainen mafia ja virolainen tappokone. Miehet huomaavat, että maailma on muuttunut, mutta pystyykö nelikymppinen muuttumaan? Itämeren aallokoissa jokainen mies joutuu kohtaamaan pimeimmät pelkonsa. Kuka nousee, kuka jää tuleen makaamaan? Kenestä paljastuu action-sankari, kuka oppii puhumaan tunteista? Tämä ei ole miesten ensimmäinen rodeo, mutta onko se jollekulle se viimeinen reissu?

Elokuvaa tähdittävät Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Solar Filmsin elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Elokuva on jatkoa Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -menestyselokuville.

Ohjaus: Renny Harlin

Pääosissa: Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa