ETUSIVU » Jeti

Jeti

Esitysajat:

to 2.1. klo 13.00

Liput: Ilmainen elokuvaesitys

Ensi-ilta: 16.10.2019

Kesto: 1 t 38 min

Levittäjä:

Genre: Animaatio, Perhe-elokuva

Elokuvan tarjoavat MLL Ylistaron yhdistys ry ja Ylistaron yrittäjät ry. Elokuva on sallittu yli 7-vuotiaille. Aikuisen (yli 18v.) seurassa sallittu 4 vuotta täyttäneille.

**********************

Teini-ikäinen Yi löytää nuoren jetin kotitalonsa katolta Shanghaissa. Hän ja hänen ystävänsä Jin ja Peng antavat otukselle nimeksi Everest. Yhdessä he lähtevät viemään maagista olentoa takaisin perheensä pariin maapallon korkeimpaan kolkkaan. Auttaakseen Everestiä pääsemään kotiin ystävysten on pysyteltävä askeleen edellä upporikasta Burnishia, joka aikoo kaapata otuksen itselleen, sekä eläimiä tutkivaa tohtori Zaraa.

DreamWorks Animationin ja Pearl Studion yhteistuotanto Jeti vie katsojat huikealle matkalle Shanghain kaduilta Himalajan henkeäsalpaaville, lumisille huipuille. Elokuvan on ohjannut Jill Culton (Karvakamut) ja tuottanut Suzanne Buirgy (Kung Fu Panda 2, Vihdoin kotona). Vastaavana tuottajana on toiminut Tim Johnson (Yli aidan, Vihdoin kotona, Antz – Muurahaizet) ja apulaisohjaajana Todd Wilderman (Trolls, Croodit). Alkuperäisversion äänirooleissa kuullaan mm. Chloe Bennet, Tenzing Norgay Trainor, Albert Tsai, Eddie Izzard, Sarah Paulson ja Michelle Wong.

 

Ohjaus: Jill Culton