ETUSIVU » Flummelit

Flummelit

Esitysajat:

ti 23.2. klo 17.30
ke 24.2. klo 17.30
to 25.2. klo 17.30

Liput: alle 9-vuotiaat 10 euroa, muut 12 euroa

Ensi-ilta: 1.4.2021

Kesto: 1t 25min

Levittäjä:

Genre: Animaatio, Perhe-elokuva, Seikkailu

ENNAKKONÄYTÖKSET
Sallittu yli 7-vuotiaille. Aikuisen ( yli 18 v) seurassa sallittu 4 vuotta täyttäneille.
Rajoitamme näytösten katsojamäärän 20 henkeen. Halutessasi voit varata paikkasi etukäteen numerosta 040 475 4739(ei tekstiviestejä).

********************** Kieri seikkailuun flummeleiden matkassa! Op ja Ed ovat flummeleita, ammoisilta ajoilta kotoisin olevia eläimiä, jotka kuuluvat luontoäidin kummallisimpiin päähänpistoihin: ulkonäöltään ne muistuttavat karvapeitteisiä donitseja. Sattuman saattelemana villikko Op ja epäluuluinen Ed lähtevät aikamatkalle kotoaan, vuoden 1835 Galápagossaarilta nykypäivän suurkaupunkiin, Shanghaihin.

Betoniviidakon vilinässä he kuulevat kauhistuttavan uutisen: pian heidän lähtönsä jälkeen flummelit ovat hävinneet maan päältä ja koko laji kuollut sukupuuttoon! Op ja Ed ovat nyt rotunsa viimeiset, ja heidän on keksittävä keino flummeleiden pelastamiseksi varmalta tuholta. Uusi tuttavuus, etevä pieni koira Clarence tarjoutuu auttamaan heitä.

Koko perheen animaation on ohjannut David Silverman (The Simpsons Movie, Monsterit Oy) ja käsikirjoituksesta vastaavat Simpsons-veteraanit Joel Cohen, John Frink ja Rob LaZebnik.

Ohjaus:  David Silverman, Raymond S. Persi