ETUSIVU » FAST

FAST

Jumissa

Esitysajat:

ke 15.2. klo 19.00

Liput: 14 €

Ensi-ilta:

Kesto: 42 min

Levittäjä: Teater KvG

Genre: Kotimainen

*** Elokuvan kesto on 42 min, mutta tapahtuman kokonaiskesto noin 75 min. Suositeltu ikäraja 14 vuotta. ***

**********************

Teatteri KvG:n keskipitkä elokuva FAST (Jumissa) on absurdi sukellus yksinäisen naisen mieleen. Keskellä yötä Marie saa vieraita. Yhdessä Beatricen, Arbellan ja Leonan kanssa hän syö suklaata ja juo teetä naurun ja valheiden juuttuessa kurkkuun. Teevieraat tulevat yhä uudestaan ja uudestaan, ja Marien mies Burk vajoaa yhä syvemmälle TV:n tarjoaman todellisuuteen.

Näytöksessä käytetään teatterin ja elokuvan ilmaisumenetelmiä. Luvassa on kaikkien aistien elämysilta ja todellisuuden ja kuvitelmien tutkielma. Tapahtuman pääkieli on ruotsi, elokuvassa suomenkielinen tekstitys – joten tervetuloa taiteelliseen kielikylpyyn! Elokuvan kesto on 42 min, mutta tapahtuman kokonaiskesto noin 75 min. Suositeltu ikäraja 14 vuotta.

Teater KvG ry rf on vuonna 2014 perustettu loviisalainen kaksikielinen vapaa teatteriryhmä, joka tekee poikkitaiteellisia esityksiä. Teatteri KvG:n kotisivut: www.facebook.com/teaterkvg.

 

Elokuvan ohjaus ja elokuvasovitus: Ria Bäckström

Alkuperäiskäsikirjoitus ja teatteriohjaus: Tomi Korhonen

Näyttelijät: Heini Rautoma, Axel Hanses, Kaisa Lallukka, Janica Karell ja Sannah Nedergård (teatteri-ilmaisun ohjaajia Novian teatterikoulutuksesta Vaasassa)