ETUSIVU » Eläintohtori Dolittle

Eläintohtori Dolittle

Esitysajat:

pe 17.1. klo 16.00
la 18.1. klo 13.30
su 19.1. klo 19.15
ma 20.1. klo 17.15

Liput: alle 9-vuotiaat 10 €, muut 12 €

Ensi-ilta: 17.1.2020

Kesto: 1t 41min

Levittäjä:

Genre: Fantasia, Komedia, Perhe-elokuva, Seikkailu

Sallittu yli 7--vuotiaille. Aikuisen yli 18-v seurassa sallittu 4-vuotta täyttäneille.

********************** Robert Downey Jr. astuu uusiin saappaisiin elokuvassa Eläintohtori Dolittle, lastenkirjallisuuden klassikkoon pohjautuvassa tarinassa miehestä, joka osaa puhua eläinten kanssa.

Omalaatuinen tri John Dolittle (Robert Downey Jr) on kuuluisa lääkäri ja eläintohtori entisajan Englannissa. Kohdattuaan suuren surun hän on erakoitunut sulkeutumalla kartanoonsa seuranaan sekalainen joukko eksoottisia eläinystäviä. Mutta kun nuori kuningatar sairastuu vakavasti, vastahakoisen Dolittlen on lähdettävä etsimään parannuskeinoa merten takaa, myyttiseltä saarelta. Matkasta tulee huikea seikkailu, ja tohtori saa takaisin elämänilonsa ja rohkeutensa löytäessään uusia ihmeellisiä eläimiä ja kohdatessaan vanhoja vihollisia.

Tohtorin matkaan lyöttäytyvät nuori oppipoika ja kokonainen kaarti luonteikkaita eläinystäviä: arka gorilla, innokas mutta pieniälyinen ankka, alituiseen keskenään kinastelevat nyrpeä strutsi ja pirteä jääkarhu sekä päättäväinen papukaija, joka on Dolittlen tärkein neuvonantaja ja uskottu.

Alkuperäisen ääniversion rooleissa kuullaan värikäs joukko elokuvatähtiä: mukana ovat mm. Oscar®-palkitut Rami Malek, Octavia Spencer ja Emma Thompson sekä Kumail Nanjiani, John Cena, Oscar®-voittaja Marion Cotillard, Frances de la Tour, Carmen Ejogo, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland ja Craig Robinson.

Muissa rooleissa nähdään Antonio Banderas, Michael Sheen ja Oscar®-voittaja Jim Broadbent. Elokuvan on ohjannut Oscar®-palkittu Stephen Gaghan (Syriana, Traffic).

Ohjaus: Stephen Gaghan

Pääosissa: Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Michael Sheen, Harry Collett, Jessie Buckley, Jim Broadbent