ETUSIVU » Dyyni

Dyyni

Esitysajat:

ke 22.9. klo 19.00
to 23.9. klo 19.00

Liput: 11 €

Ensi-ilta: 17.9.2021

Kesto: 2 t 36 min

Levittäjä: SF Film Finland Oy

Genre: Draama, Sci-fi, Seikkailu

Teknisen häiriön takia joudumme esittämään elokuvan ILMAN SUOMENKIELISTÄ TEKSTITYSTÄ. Siitä syystä lipun hinta on vain 11 euroa. Pahoittelemme tekstityksen puuttumista.

**********************

Oscar-ehdokas Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) ohjaa Warner Bros. Picturesin ja Legendary Picturesin elokuvan Dyyni, joka perustuu Frank Herbertin samannimiseen menetysromaaniin.

Myyttisenä ja tunteellisesti ladattuna sankarimatkana Dyyni kertoo Paul Atreidesin tarinan. Älykäs ja lahjakas nuorimies on syntynyt täyttämään suuren kohtalon, joka ylittää hänen ymmärryksensä. Hän joutuu matkustamaan universumin vaarallisimmalle planeetalle varmistaakseen perheensä ja kansansa tulevaisuuden. Kun pahansuovat voimat ryhtyvät taisteluun planeetalta löytyvästä ainutlaatuisesta ja arvokkaimmasta tunnetusta raaka-aineesta – hyödykkeestä, joka voi toteuttaa ihmiskunnan suurimmat mahdollisuudet – vain pelkonsa voittavat selviävät.

Ohjaus: Denis Villeneuve

Pääosissa: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, Chen Chang, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa, Javier Bardem