ETUSIVU » Anteron aarteen jäljillä – Muistoseurat 2

Anteron aarteen jäljillä – Muistoseurat 2

Esitysajat:

to 10.1. klo 18.00
la 12.1. klo 17.15
su 13.1. klo 13.00

Liput: 10 €

Ensi-ilta: 4.1.2019

Kesto: 58 min

Levittäjä:

Genre: Kotimainen

*** Torstain 10.1. näytöksessä paikalla elokuvan tekijöitä. ***

**********************

Kalella ja Penalla on edessä taas kesän kohokohta ”Muistoseurat” eli ajelu Ransu-autolla pitkin maakuntaa. Tarkoitus on lähteä Kalliojärvelle naistentansseihin.

Edesmenneen Anteron jäämistöstä löytyy kuitenkin salaperäinen kirje, joka saa suunnitelmat muuttumaan. Tuhraantuneessa kirjeessä puhutaan aarteesta, jonka leski Maire ja velipoika Kale päättelevät löytyvän Lappajärven suunnalta. Suunnan vaihtuminen sopii hyvin myös äitee-Lempille: Lempin mielitietty Usko on nimittäin alkanut harrastaa varjoliitoa, mutta kone ei olekaan pysynyt hallinnassa ja Usko on kadonnut taivaan tuuliin.

Myös Lempi nousee Ransun kyytiin, joka vastuksista huolimatta johdattaa matkalaiset lopulta aarteen jäljille.

Ohjaus: Jukka Mäkine

Pääosissa: Katri Aho, Tuija Ahola, Teemu Hakala, Linda Huhtaluhta, Anne Jutila, Eero Kankaansyrjä, Maaria Koivula-Talkkari, Mari-Elina Kottari, Jarmo Kumpula, Tuula Kuoppala, Minna Lammi, Ari Lehtinen, Kia Lepistö, Veikko Mannermaa, Jouko Mäkinen, Raimo Peltola, Sini Pesonen, Marika Pohjoispää, Heidi Pouhula, Mauno Puotinen, Jatta Silla, Jarmo Vainionpää, Seppo Väkeväinen, Kirsi Ylikantola, Moona ja Mikael Lammi, Sebastian ja Benjamin ja Nicolas Sobrie, Lenni-koira